A Dabasi Lokálpatrióta Egyesület és magánszemélyek szervezésében 2018. május 27-én (vasárnap) kerül sor a 15. Jubileumi RotaChrom Dabasi Futónap megtartására, amely városunk egyik legnagyobb tömegsport rendezvénye. A Futónapot idén is az „Inkább lódulj, mint bódulj” szlogennel drogprevenciós jelleggel szeretnénk megtartani.

 A futóverseny 2,5 km-es, negyedmaratoni táv, valamint idén ismét félmaratoni táv teljesítésére nyújt lehetőséget. A jubileumi Futónap alkalmából minden távon chipes időmérést biztosítanak a szervezők (rajtszámra applikált egyszer használatos chip segítségével).

 A rajt és a cél Dabasi-Diego Sportcsarnok előtti területen helyezkedik el, a 2,5 km-es távon indulók a Dabasi Motelnél elhelyezett forduló megkerülésével, a negyedmaratoni távon indulók, pedig a Sári és a Gyóni városrészben elhelyezett fordulók megkerülésével érkeznek vissza a Sportcsarnokhoz. A félmaratoni távon indulók a Vörösmarty-Vasút- Szent Isván-Bartók úton fognak többször (négyszer) végig futni. A futás útvonala rendőri felvezetéssel és rendezőkkel biztosított. A rendezvény teljes időtartamára orvosi ügyeletet biztosítunk.

 A rajt előtt zenés bemelegítés.

Rajt:

félmaratoni táv                                   9 óra

2,5 km-es táv                                     9 óra 30 perc

negyedmaratoni táv                          10 óra

Azok számára, akik az előregisztráció lehetőségével nem tudtak élni május 27-én reggel 7:00 órától helyszíni regisztrációt biztosítunk. Az előregisztráltak is ettől az időponttól tudják átvenni a rajtszámaikat. A Futónap továbbra is minden részvevő számára ingyenes, de az egyedi Futónapi pólók korlátozott száma miatt, csak az első 1200 futó számára tudunk biztosítani pólót. A futónapi pólók kiosztása is reggel 7:00 órától történik a helyszínen a rajtszámok felmutatása alapján.   Az előregisztrációval rendelkező futóknak is érdemes korán felvenni a rajtszámot, mert csak az első 1200 rajtszámot felmutató személy jut garantáltan futónapi pólóhoz.

 

NEVEZÉSI DÍJ: NINCS

 

Nemenként az első három helyezett érmet kap. A 2,5 km-en korcsoportonként is osztunk érmet. Ezt a távot jelmezben is lehet teljesíteni a legszellemesebb jelmezes futót a szervezők különdíjban részesítik.

 

Az iskolák közötti verseny különdíja egy-egy 70.000 Ft., 50.000 Ft. és 30.000 Ft. értékű sportszervásárlási utalvány.

 

A rendezvény végén a helyszínen tartózkodó résztvevők között kisorsolunk egy kerékpárt.  

 

Információ a versennyel kapcsolatban:

Ferenczy Tamara (20-913-5691)

dr. Ács Ferenc (30-960-8507)

GYERE, FUSS VELÜNK TE IS!

Az előregisztrációra 2018. május 22-én 24:00-ig van lehetőség.

Az előregisztrációs felületen egyszerre egy távra tudsz regisztrálni, amennyiben a 2,5 km-es és a negyedmaratoni távon is indulni szeretnél akkor, külön-külön kell regisztrálni. A chipes időmérés miatt arra kérünk miden regisztrálót, hogy ha valamilyen okból nem tud megjelenni a Futónapon kérjük, május 26-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött levelében jelezze azt részünkre a név, születési dátum és a táv megjelölésével.

 

ELŐREGISZTRÁCIÓ ITT

-----------------------------------------------

 

Adataidat kizárólag a Dabasi Futónapos regisztrációhoz használjuk fel, bizalmasan kezeljük, másnak nem adjuk át.

 

A versenyző elismeri, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők. A rajtszám cseréje és átadása, az útvonal lerövidítése tilos. A rendező fenntartja a jogot, hogy a versenyről és a versenyzőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak. A regisztrációnál elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és a rendezvényeken való felhasználásához a versenyző hozzájárul. A versenyző büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy adatai a valóságnak megfelelnek.

Az online nevezéshez a felelősségnyilatkozat elfogadása szükséges, a versenyzők a rajszám átvételekor aláírásukkal ezt megerősítik.

Kérünk, személyi jövedelemadód 1%-os felajánlásával is támogasd a Dabasi Futónapot.

Adószám: 18697328-1-13

JÁTSZ VELÜNK AZ ALÁBBI OLDALON A 15. DABASI JUBILEUMI FUTÓNAP ALKALMÁBÓL!

http://houseexpert.hu/kvizjatek

Megnyitottuk az előregisztrációt : ITT

 

 
 

2018. Május 27-én vasárnap az OBO Arénánál utcai futóversenyt rendezünk 2,5 km-es, 10,5 km-es és 21,4 km-es távon.

 
NEVEZÉSI DÍJ: NINCS
 
Regisztráció és póló átvétel reggel 7 órától
  
A rajt előtt zenés bemelegítés
 
Start
21,4 km-es táv 9:00-kor,
2,5 km-es táv 9:30-kor,
10,5 km-es táv 10:00-kor
 
2,5 km-en korcsoportonként az első három helyezett érmet kap.
 
Az iskolák közötti verseny különdíja egy-egy 70.000 Ft., 50.000 Ft. és 30.000 Ft. értékű sportszervásárlási utalvány.
 
A résztvevők között kisorsolunk egy kerékpárt.
 
Információ a versennyel kapcsolatban a 06 (30) 960 85 07 -es számon
 
GYERE, FUSS VELÜNK TE IS!

21,4 km táv

Rajt: 9:00

OBO Aréna - Iskola utca – Szent István tér (bíróság) – jobbra Bartók Béla út körforgalomig - Vörösmarty út – Szív utca - Vasút utca - Szent István út – Lakos doktor utca - Bartók Béla út körforgalomig - Vörösmarty út... 4 szer - majd Szent István tér (bíróság) balra – Iskola utca – cél OBO Aréna

 

2,5 km táv

Rajt: 9:30

OBO Aréna– Iskola utca – Szent István tér (bíróság) – balra Bartók Béla út – Dabas Motel parkoló balra – Dabas Motel mellett végig – Dabas Motel kivezető útja - jobbra Bartók Béla út – Szent István tér (bíróság) jobbra – Iskola utca – cél OBO Aréna

 

10,5 km táv

Rajt: 10:00

OBO Aréna – Iskola utca – Szent István tér (bíróság) – jobbra Bartók Béla út végig – jobbra Szent István út – Szent János út – Sári falutáblánál forduló – Szent János út – Szent István út – Fitt-Lesz Stúdiónál forduló – jobbra Bartók Béla út – Szent István tér (bíróság) balra – Iskola utca – cél OBO Aréna